Rezerwacja
783 106 103z kalmarem, musem pietruszkowym, bobem i cytryną oraz włoskim pieczywem (5/9)
NOLO POLECA | 6 szt. krewetek w ziołach z parmezanem i pieczywem (2/5)
VEGE | z czosnkiem, płatkami parmezanu i świeżą bazylią (2)
NOLO POLECA | z musem marchewkowym i popcornem z kaparów (1/2/7)
z musem awokado i kiszonym kokosem (4/11/1B)
grubosiekany z kiszoną oliwką, parmezan i konfitowanym żółtkiem z włoskim pieczywem (6/11)
schab wieprzowy produkcji własnej, szynka parmeńska, salami vetriccina, cotto, grana padano, parmezan, gorgonzola, oliwki, kapary, włoski chleb NOLO PANE (1/2/10)
wołowina, mus z parmezanu, tapenada z czarnych oliwek i pasty truflowej (1/1B/3/2)
NOLO POLECA | VEGE | warzywa korzeniowe, włoskie pomidory San Marzano, płatki parmezanu
włoski bulion z trzech gatunków mięs (wołowina, drób, wieprzowina), Ravioletti nadziewane wołowiną (1)
parmezan 5zł
NOLO POLECA | VEGE | limonka, mleko kokosowe, orzechy (9)
małże czarne vongole, krewetki, kalmar, pieczony ziemniak, warzywa korzeniowe (2/4/5/6)
VEGE | warzywami sezonowymi, orzechami i sosem ziołowym (2/10/9)
VEGE | i karmelizowanymi owocami oraz sosem szampańskim (1/2/5)
pierś z kurczaka, sałata rzymska, chips z pancetty, pomidorki koktailowe, parmezan, autorski sos (1/2/3/4/11)
w bułce z tagiatelle i autorskim sosem al’a cezar i kiszonkami własnej produkcji (2/3/4/11)
z foundantem ziemniaczanym i sosem śliwkowym BBQ (2)
na kawiorze z czarnej soczewicy i sosem cytrynowo szafranowym i purée groszkowym vasabi (4/5)
z warzywami sezonowymi i sosem tymiankowym chicken stock
w sosie limonkowo ziołowym z pieczywem własnego wypieku (6/2)
NOLO POLECA | z chutneyem z buraka i wędzonej śliwki oraz sosem z karmelizowanego wina (2/7/9/10)
z dodatkiem jarmużu, brukselką oraz demiglasem z czarnej herbaty (2/10)
NOLO POLECA | na purée marchewkowym z orzechami, sałatką z kopru włoskiego oraz kiszoną cytryną (4/9/10)
boczniakiem, fasolką szparagową, pikantnym bobem oraz demiglasem kawowym u nutką cynamonu (2/11)
VEGE |z suszonymi pomidorami i karczochami (2/6)
VEGE
z gruszką na szpinaku z sosem chicken stock (1/2/9)
VEGE | z pastą truflową i kasztanem (1/2/9)
guanciale, mus z pietruszki, parmezan, włoskie pieczywo (2/3)
vongole, mule, krewetki, kalmar (1/2/4/5/6)
włoskie pomidory San Marzano, mięso wieprzowo-wołowe, parmezan
VEGE | z pastą truflową, mascarpone i popcornem z kaparów
VEGE | weekendowy deser (2/3)
NOLO POLECA | VEGE | z sosem limoncello (1/2/3/7/9)
VEGE | (1/2/9)
VEGE | orzechy, mascarpone, biała czekolada, ser kozi, mus mango (1/2/3/7/9)
VEGE – Danie dla wegetarian.
Lista alergenów. Szczegółową listę poda obsługa sali. 1. Zboża zawierające gluten, 2. Białka mleka krowiego, 3. Jaja, 4. Ryby, 5. Skorupiaki, 6. Mięczaki, 7. Orzeszki ziemne,
8. Soja, 9. Orzechy, 10. Seler, 11. Gorczyca, 12. Nasiona sezamu, 13. Dwutlenek siarki i siarczyny, 14. Łubin
Rezerwacja
783 106 103